ons team

Met een betrokken team staan wij dagelijks voor je klaar. Persoonlijk contact en begeleiding van de orders vinden we erg belangrijk.

Onze projectbegeleiders en productiemedewerkers hebben jarenlange ervaring en denken graag met je mee om samen tot het beste resultaat te komen.

marleendirecteur
jeroendirecteur
ingeprojectbegeleider
jordiprojectbegeleider
eelcoprojectbegeleider

bekijk hieronder een impressie van ons bedrijf

wij vinden het klimaat belangrijk!

Sinds 2010 print Dekalu niet meer met inkten op basis van solvent oplosmiddel.
De vraag naar PVC vrije en duurzame producten is ook nog altijd groeiende. Karton is daar een mooi voorbeeld van; dit product wordt steeds vaker toegepast in winkelinrichting en op beurzen.

Naast duurzame producten willen we ook in ons productieproces kunnen bijdragen aan een beter klimaat.
In 2019 hebben wij daarom diverse energiebesparende maatregelen doorgevoerd en wekken wij sindsdien onze eigen energie op met 440 zonnepanelen. Het gehele pand wordt door middel van warmtepompen verwarmd en gekoeld waardoor we gasvrij zijn. We zijn dan ook erg trots dat we ons bedrijf “klimaatneutraal” mogen noemen!

bekijk hieronder een samenvatting van Achterhoek Onderneemt Duurzaam:

historie van Dekalu

Dekalu is opgericht in 1985 als standbouw bedrijf.  Met een eigen  modulair aluminium systeem konden standwanden op beurzen snel opgebouwd worden. In de jaren 90 werd reclame in de stands steeds belangrijker en werd geïnvesteerd in een van de eerste full-colour inkjet printers. In het jaar 2000 heeft Dekalu afscheid genomen van de standbouw en alleen als print en reclame bedrijf verder gegaan. In 2001 werd een van de eerste solvent full-colour printers aangeschaft.
In 2009 zijn we verhuisd naar het huidige pand met een ruime opzet en goede routing. Voorop lopen in duurzaamheid, nieuwe technieken, kennis en machines om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn sindsdien belangrijke pijlers.